Quienes Somos
As. Jurídico
Jubilaciones
Servicios
Contacto
síguenos en Facebook
Selección de
societat gastronomica
Tango
Guia
Espai Catala
Asociate
Galeria de Fotos
cultura
Carta a Mafalda
Diccionario

Contacto: (+34) 655 549 859 / 675384396

Email:

CONCERT DE 'EMBICHADERO'
2016-11-12
Sección AGENDA DE ESPECTACULOS
CONCERT DE 'EMBICHADERO'

Concert de Embichadero, duo conformat per Diego Cortez (vents, percussió i veu) i Jonatan Szer (percussió, flauta i veu), que realitza una gira europea.

Embichadero: de la tradició al som contemporani
El projecte es veu representat en un variat repertori propi i tradicional, basat en la percussió i els instruments de vent, sumant-li, a més, les veus de tots dos intèrprets i alguns efectes com ara xiulets i sons emesos per mitjà de percussió corporal.

Amb temes tradicionals, contemporanis i alguns de la seva autoria, el duo busca tractar la música amb una visió innovadora i generar músiques noves amb una visió llatinoamericana.

Tots dos músics conflueixen en aquest projecte per buscar un llenguatge comú i simbiòtic, enllaçat directament amb l'exploració sonora i el joc.

Dia / Hora:
25/11/2016, 20:30 H
Lloc:
Sala Sandaru. c/ Bonaventura Muñoz, 21. Barcelona. Entrada: 10€

Publicidad

Registro de Residentes Argentinos en el Exterior
TechARTivity - diseño y programacion web
LegaCity
CONSULADO ARGENTINO BARCELONA. Difundimos la web del Consulado, para facilitar la comunicacion entre los ciudadanos/as de argentina y la administracion del Estado Argentino. Esta difusion se realiza de forma TOTALMENTE INDEPENDIENTE DE LAS AUTORIDADES Y SIN OTRO OBJETIVO QUE EL DE FACILITAR LAS GESTIONES DE NUESTROS COMPATRIOTAS. Asimismo, convocamos a todas las entiaddes argentinas a incluir los enlaces con los consulados. Junta Directiva
 
Publica tu baner
Escribenos a

 

(c) 2005-2018 - Casal Argentino de Barcelona - C/ de la Muntanya 16 bis - El Clot - 08026 Barcelona - Catalunya | Móvil: 655 549 859 | Email: