Quienes Somos
As. Jurídico
Jubilaciones
Servicios
Contacto
síguenos en Facebook
Selección de
societat gastronomica
Tango
Guia
Espai Catala
Asociate
Galeria de Fotos
cultura
Carta a Mafalda
Diccionario

Contacto: (+34) 655 549 859 / 675384396

Email:

SOPAR TERTÚLIA AMB EL DIPUTAT STRUBELL ESCOLTANT A LA IMMIGRACIO
2012-02-09
Sección TABLON DE ANUNCIOS
SOPAR TERTÚLIA  AMB EL DIPUTAT STRUBELL ESCOLTANT A LA IMMIGRACIO

Benvolgut, Benvolguda,

Em plau convidar-te al sopar que organitza Solidaritat Catalana per l Independència al Casal Argentí de Barcelona el dijous 23 de febrer a les 20:30 al carrer Basea 3, 1er 1a , que comptarà amb la presència del diputat al parlament de Catalunya Toni Strubell. Et volem fer partícip i ens agradaria comptar amb tu com a representant de la teva entitat perquè volem fer un primer contacte amb associacions com la teva i conèixer-la més en profunditat.

L objectiu d aquesta primera trobada amb immigrants i entitats de suport als nouvinguts és posar l escó que ens han confiat els ciutadans al servei dels ciutadans, ciutadans com vosaltres, que malgrat complir amb tots els deures, malgrat haver escollit Catalunya pel seu futur i el dels seus descendents, malgrat ser catalans per voluntat pròpia, no podeu participar en les febles i limitades llibertats de l estat espanyol.

Per això SI obre un cicle de sopars tertúlies, per escoltar les opinions de membres de la població catalana d origen immigrant, sobre la situació política i la participació de les persones immigrades en el procés d alliberament nacional.

El sopar anirà a càrrec de la cooperativa MenjaCoop i tindrà un cost de 15 euros. Preguem que per tal d una bona organització ens confirmeu la vostra assistència al sopar, responent a aquest mail: sectorial.associacionisme@solidaritatcatalana.cat abans del dilluns 20 de febrer.

T hi esperem!
Contacte: 625732442 sectorial.associacionisme@solidaritatcatalana.cat
Ariadna Isern Creus
Sectorial de Cooperació i Associacionisme de SI
Col•labora Casal Argentí de Barcelona i Cooperativa MenjaCoop

Menú:
Primer plat: Patates a la catalana amb mousse d all i oli, emmental gratinat i pebre vermell dolç, acompanyat d amanida de quatre enciams. Origen: Vallès Oriental.
Segon: Filet de peix amb suquet a l estil de l Escala amb espàrrecs verds.
Postres: Flam de Mató. Begudes: AIGUA VILAJUÏGA Baix Empordà
Vins: Negre D.O. Catalunya “11 de setembre 1714” Blanc de Blancs DO Penedès, “Tot Pagat”
OPCIONALS:
• Cava la Victoria , Whisky Jaume I, Cervesa artesana, Despertaferro, Productes XECNA. Xarxa Establiments amb Consciencia Nacional.
MenjaCoop, c/ Basea 3, 1er 1a de Barcelona. Metro Jaume 1er, baixant per Argenteria, abans de Santa Maria del Mar.

Publicidad

Registro de Residentes Argentinos en el Exterior
TechARTivity - diseño y programacion web
LegaCity
CONSULADO ARGENTINO BARCELONA. Difundimos la web del Consulado, para facilitar la comunicacion entre los ciudadanos/as de argentina y la administracion del Estado Argentino. Esta difusion se realiza de forma TOTALMENTE INDEPENDIENTE DE LAS AUTORIDADES Y SIN OTRO OBJETIVO QUE EL DE FACILITAR LAS GESTIONES DE NUESTROS COMPATRIOTAS. Asimismo, convocamos a todas las entiaddes argentinas a incluir los enlaces con los consulados. Junta Directiva
 
Publica tu baner
Escribenos a

 

(c) 2005-2018 - Casal Argentino de Barcelona - Ronda Sant Pere 19-21, 5º, 1ª - 08010 Barcelona - Catalunya | Móvil: 655 549 859 | Email: