Quienes Somos
As. Jurídico
Jubilaciones
Servicios
Contacto
síguenos en Facebook
Selección de
societat gastronomica
Tango
Guia
Espai Catala
Asociate
Galeria de Fotos
cultura
Carta a Mafalda
Diccionario

Contacto: (+34) 655 549 859 / 675384396

Email:

SOS RACISME
2016-07-28
Sección DERECHOS HUMANOS
SOS RACISME


A les lluites socials en general, i en drets humans en particular, sovint ens trobem entrebancs que dificulten la nostra tasca, però tenim per costum superar-los i avançar, així, amb més força. Però hi ha realitats que costen més de superar que altres, fent-nos evident el mur immens contra el que ens enfrontem dia a dia. I avui ens trobem amb la impossibilitat de donar suport a una persona que ha estat víctima de racisme, perquè tot i utilitzar totes les eines a l'abast, una vegada més el sistema guanya.

El «sistema» no és un ens abstracte. El sistema està format, en aquest cas, per la Llei d'Estrangeria, el Codi Penal i polítiques que penalitzen contundentment la combinació de situació d'exclusió i persona migrada. Unes institucions incapaces de garantir que no es vulnerin els drets humans i de protegir a les víctimes, i un cos de policia que s'aprofita d'aquesta situació per actuar amb impunitat.

Visita la nostra web
Publicidad

Registro de Residentes Argentinos en el Exterior
TechARTivity - diseño y programacion web
LegaCity
CONSULADO ARGENTINO BARCELONA. Difundimos la web del Consulado, para facilitar la comunicacion entre los ciudadanos/as de argentina y la administracion del Estado Argentino. Esta difusion se realiza de forma TOTALMENTE INDEPENDIENTE DE LAS AUTORIDADES Y SIN OTRO OBJETIVO QUE EL DE FACILITAR LAS GESTIONES DE NUESTROS COMPATRIOTAS. Asimismo, convocamos a todas las entiaddes argentinas a incluir los enlaces con los consulados. Junta Directiva
 
Publica tu baner
Escribenos a

 

(c) 2005-2018 - Casal Argentino de Barcelona - C/ de la Muntanya 16 bis - El Clot - 08026 Barcelona - Catalunya | Móvil: 655 549 859 | Email: