Quienes Somos
As. Jurídico
Jubilaciones
Servicios
Contacto
síguenos en Facebook
Selección de
societat gastronomica
Tango
Guia
Espai Catala
Asociate
Galeria de Fotos
cultura
Carta a Mafalda
Diccionario

Contacto: (+34) 655 549 859 / 675384396

Email:

CONCENTRACIO A GIRONA CONTRA ELS ABUSOS DE GOBERN ESPANYOL CONTRA IMMIGRANTS
2021-05-14
Sección CASAL ARBUCIES LA SELVA
CONCENTRACIO A GIRONA CONTRA ELS ABUSOS DE GOBERN ESPANYOL CONTRA IMMIGRANTS

Necessitem el vostre suport davant d'aquesta injustícia (Els tècnics i tècniques de Ciutadania de les comarques gironines (dels municipis i dels consells comarcals), les entitats socials, culturals i solidàries i els sindicats):
Convoquem una concentració per denunciar la situació en què es troba l'atenció a l'Oficina d'Estrangeria de la Subdelegació del Govern espanyol a Girona. Serà divendres 21 de maig, a les 12 del migdia, davant la mateixa Subdelegació.
Denunciem que és un problema que es va arrossegant des de fa anys i que la pandèmia no ha fet més que agreujar la situació. A més, a dia d'avui no hem rebut cap resposta satisfactòria per part de l'Administració competent. És per aquest, motiu que convoquem la concentració oberta per instar a què es donin solucions a la situació que fa temps que està afectant. Prou Abusos! #StopABUSOSestrangeria
👇🏽👇🏽

https://forms.gle/at8dHBEBmhL1XRGA9

Publicidad

L'Ateneu del Clot
Registro de Residentes Argentinos en el Exterior
TechARTivity - diseño y programacion web
LegaCity
CONSULADO ARGENTINO BARCELONA. Difundimos la web del Consulado, para facilitar la comunicacion entre los ciudadanos/as de argentina y la administracion del Estado Argentino. Esta difusion se realiza de forma TOTALMENTE INDEPENDIENTE DE LAS AUTORIDADES Y SIN OTRO OBJETIVO QUE EL DE FACILITAR LAS GESTIONES DE NUESTROS COMPATRIOTAS. Asimismo, convocamos a todas las entiaddes argentinas a incluir los enlaces con los consulados. Junta Directiva
 
Publica tu baner
Escribenos a

 

(c) 2005-2018 - Casal Argentino de Barcelona - C/ de la Muntanya 16 bis - El Clot - 08026 Barcelona - Catalunya | Móvil: 655 549 859 | Email: