Quienes Somos
As. Jurídico
Jubilaciones
Servicios
Contacto
síguenos en Facebook
Selección de
societat gastronomica
Tango
Guia
Espai Catala
Asociate
Galeria de Fotos
cultura
Carta a Mafalda
Diccionario

Contacto: (+34) 655 549 859 / 675384396

Email:

OPORTUNIDADES DE TRABAJO DURANTE LA CUARENTENA
2020-04-01
Sección ASESORAMIENTO LEGAL

INFORMAMOS DE ESTAS OPORTUNIDADES, SOLO INFORMAMOS, NUESTRA ENTIDAD NO GESTIONA NADA DE ESTAS OFERTAS.

OPORTUNIDADES DE TRABAJO DURANTE LA CUARENTENA de las empresas agricolas.

CON O SIN PAPELES

El funcionamiento de los sectores esenciales requieren mas personal, especialmente en el sector de la alimentación y de distribución.
En el caso de la cosecha de la fruta, UN TRABAJO DURO Y DE BAJO SALARIO , quién esté interesado deberá escribir a:

campanyaagraria2020@uniopagesos.cat

O ENTRAR EN https://treball.fruitmonitor.cat/

enviando curriculum y datos de contacto.
EN ESTA OFERTA ES POSIBLE, REPETIMOS POSIBLE contratar PERSONAS EN SITUACION IRREGULAR.Afrucat crea una borsa de treball per gestionar les sol·licituds que rep per treballar a la campanya de la fruita
30/03/2020 - 18.31


ACN Lleida.-L'Associació Empresarial de Fruita de Catalunya, Afrucat, ha creat una borsa de treball de gestió pròpia arran dels centenars de respostes que està rebent des de la setmana passada després que l'entitat i organitzacions agràries alertessin de la previsió de manca de mà d'obra per treballar a la pròxima campanya de la fruita a causa de les conseqüències derivades de la crisi del coronavirus. Afrucat també posa aquesta base de dades a disposició de les empreses de col·locació, que gestionen habitualment la recerca de treballadors per a les feines del camp, a través d'un document que en formalitza el funcionament i preserva el dret a la protecció de dades dels inscrits.

El director general d'Afrucat, Manel Simon, ha explicat que, en un principi, l'entitat va obrir un correu i els seus telèfons per poder rebre sol·licituds de treballadors. Però "els centenars de respostes a la crida han fet necessària una millora en la gestió d'aquesta informació" i, per això, Afrucat ha creat una base de dades d'accés restringit als seus associats, tot i que també està a disposició de les empreses de col·locació. "Estem en una situació de màxima alerta que pot afectar a la collita de la cirera que comença en dues setmanes i compromet tota la fruita de pinyol", adverteix Simon.El director general d'Afrucat ha assenyalat que estan rebent diferent tipologia de perfils per treballar, entre els quals també hi ha gent en situació irregular. En aquest sentit, ha remarcat que "la regularització d'aquests perfils permetria disposar dels entre 35.000-40.000 treballadors extra que es necessiten per a la pròxima campanya sense infringir les restriccions de mobilitat de treballadors entre països". L'accés a la borsa de treball s'efectua a través del web www.afrucat.com.Autocars escolars per dur treballadors al camp o a les centralsA la vegada, Afrucat també està treballant amb la delegació del Govern i la subdelegació del govern espanyol a Lleida, amb al Departament d'Educació i els consells comarcals per aconseguir la cessió del servei d'autocars que aquestes entitats tenien contractats per al desplaçament dels escolars. Segons Simon, aquests vehicles "permetrien la mobilitat de tot el personal de les empreses fruiteres, al camp o a la central, que acostumen a desplaçar-se conjuntament ja sigui per manca de permisos de conduir, ja sigui per la no disponibilitat de vehicle propi".En aquest moment, la legislació marca que per desplaçar-se al lloc de treball en l'àmbit agroalimentari en cotxes particulars poden anar dues persones, mentre en la resta de vehicles, furgonetes o minibusos, només poden ocupar una tercera part de la seva capacitat.

POSIBLE, NO SEGURO.

ENLACE A LA WEB CON EL FORMULARIO DE INSCRIPCIÓN
Publicidad

Registro de Residentes Argentinos en el Exterior
TechARTivity - diseño y programacion web
LegaCity
CONSULADO ARGENTINO BARCELONA. Difundimos la web del Consulado, para facilitar la comunicacion entre los ciudadanos/as de argentina y la administracion del Estado Argentino. Esta difusion se realiza de forma TOTALMENTE INDEPENDIENTE DE LAS AUTORIDADES Y SIN OTRO OBJETIVO QUE EL DE FACILITAR LAS GESTIONES DE NUESTROS COMPATRIOTAS. Asimismo, convocamos a todas las entiaddes argentinas a incluir los enlaces con los consulados. Junta Directiva
 
Publica tu baner
Escribenos a

 

(c) 2005-2018 - Casal Argentino de Barcelona - Ronda Sant Pere 19-21, 5º, 1ª - 08010 Barcelona - Catalunya | Móvil: 655 549 859 | Email: