Quienes Somos
As. Jurídico
Jubilaciones
Servicios
Contacto
síguenos en Facebook
Selección de
societat gastronomica
Tango
Guia
Espai Catala
Asociate
Galeria de Fotos
cultura
Carta a Mafalda
Diccionario

Contacto: (+34) 655 549 859

Email:

NENS I NENES DE L ARGENTINA PARTICIPEN EN UN VIDEOCLIP EN CATALA
2010-12-07
Sección ARGENTALANES
NENS I NENES DE L ARGENTINA PARTICIPEN EN UN VIDEOCLIP EN CATALA

Nens i nenes de l Argentina participen en un videoclip en català

Una seixantena de nens i nenes argentins han participat en la gravació del videoclip de la cançó en català L espectacle mai no para , el primer senzill del disc Ajuda m a canviar el món del cantant català Gerard Sesé. El clip s ha enregistrat a finals de novembre a la ciutat de Reconquista, una de les zones més oblidades del país. Gerard Sesé explica que ha estat una experiència única i que se sent content i orgullós d haver pogut compartir aquests moments tan excitants i commovedors amb els nens de la ciutat de Reconquista.
La cançó es titula L espectacle mai no para i és el primer senzill del disc Ajuda m a canviar el món , un CD que es pot descarregar de franc al web de l artista ( http://www.gerardsese.com/disc.rar ) i que després de 5 mesos ja compta amb més de 1.500 descàrregues, una xifra de considerable èxit tenint en compte la nul la publicitat.

El cantant també ha volgut donar les gracies a tots els veïns de la ciutat que han fet possible el videoclip així com a la Agrupación IDEAS, responsable del voluntariat internacional a la ciutat. El videoclip ja té més d un miler de reproduccions a Youtube i en menys de 24 hores es va col locar entre els 50 més vistos en categoria de música a l Estat espanyol.


ENLLAÇ PER DESCARREGAR EL DISC
Publicidad

TechARTivity - diseño y programacion web
Huelga 8M
LegaCity
CONSULADO ARGENTINO BARCELONA. Difundimos la web del Consulado, para facilitar la comunicacion entre los ciudadanos/as de argentina y la administracion del Estado Argentino. Esta difusion se realiza de forma TOTALMENTE INDEPENDIENTE DE LAS AUTORIDADES Y SIN OTRO OBJETIVO QUE EL DE FACILITAR LAS GESTIONES DE NUESTROS COMPATRIOTAS. Asimismo, convocamos a todas las entiaddes argentinas a incluir los enlaces con los consulados. Junta Directiva
 
Publica tu baner
Escribenos a

 

(c) 2005-2018 - Casal Argentino de Barcelona - Ronda Sant Pere 19-21, 5º, 1ª - 08010 Barcelona - Catalunya | Móvil: 655 549 859 | Email: