Quienes Somos
As. Jurídico
Jubilaciones
Servicios
Contacto
síguenos en Facebook
Selección de
societat gastronomica
Tango
Guia
Espai Catala
Asociate
Galeria de Fotos
cultura
Carta a Mafalda
Diccionario

Contacto: (+34) 655 549 859 / 675384396

Email:

ACTE DE PRESENTACIO DEL CANAL DE COMUNICACIO MULTIMEDIA D'IMMICAT
2008-03-31
Sección IMPORTANTE

IMMICAT UN PROJECTE QUE ES FA REALITAT
El col·lectiu Immi.Cat va néixer per iniciativa d’alguns immigrants que hem exercit el nostre dret a decidir, i hem decidit ser catalans.
A poc de començar a treballar el projecte, vam constatar un problema: el desconeixement entre tots dos sectors d’aquesta societat.
Per part dels immigrants, el coneixement de les tradicions i dates transcendentals de Catalunya no ultrapassava allò mes mínim i per la banda dels catalans, el desconeixement de les cultures originaries dels immigrants, en general no superava el nivell de l’exotisme.
No es pot compartir, ni molt menys entendre ni estimar, allò que no es coneix.
I si no hi ha coneixement no hi haurà participació, no serem partícips del present comú.
Així doncs, ens vam plantejar aportar el nostre granet de sorra, començant un procés de comunicació multicultural basat en oferir les informacions mínimes de cada comunitat.
Aquest calendari editat gràficament es el primer esglaó, la resta de l’escala que ens ajudarà al reconeixement mutu, funcionarà en la web Immi.Cat a on paulatinament les mateixes associacions aniran publicant les informacions de la seva historia i les noticies del seu present, en forma d’agenda.
El Calendari Català Multicultural serà una eina de tots aquells que vulguin participar d’aquesta nova realitat, la d’una societat en la que milers de persones, en diferents llengües i de les mes diverses histories treballem amb il·lusió per que Catalunya arribi a ser rica i plena, rica en diversitat, plena en la seva identitat nacional.

Diego Arcos

Publicidad

Registro de Residentes Argentinos en el Exterior
TechARTivity - diseño y programacion web
LegaCity
CONSULADO ARGENTINO BARCELONA. Difundimos la web del Consulado, para facilitar la comunicacion entre los ciudadanos/as de argentina y la administracion del Estado Argentino. Esta difusion se realiza de forma TOTALMENTE INDEPENDIENTE DE LAS AUTORIDADES Y SIN OTRO OBJETIVO QUE EL DE FACILITAR LAS GESTIONES DE NUESTROS COMPATRIOTAS. Asimismo, convocamos a todas las entiaddes argentinas a incluir los enlaces con los consulados. Junta Directiva
 
Publica tu baner
Escribenos a

 

(c) 2005-2018 - Casal Argentino de Barcelona - Ronda Sant Pere 19-21, 5º, 1ª - 08010 Barcelona - Catalunya | Móvil: 655 549 859 | Email: