Quienes Somos
As. Jurídico
Jubilaciones
Servicios
Contacto
síguenos en Facebook
Selección de
societat gastronomica
Tango
Guia
Espai Catala
Asociate
Galeria de Fotos
cultura
Carta a Mafalda
Diccionario

Contacto: (+34) 655 549 859 / 675384396

Email:

CORAL DE SANTA FE! EN LA SAGRADA FAMILIA Y GRATIS
2016-09-29
Sección AGENDA DE ESPECTACULOS
CORAL DE SANTA FE!  EN LA SAGRADA FAMILIA Y GRATIS

CONCERT CORAL A LA SAGRADA FAMILIA
CORAL DE SANTA FE, ARGENTINA

Coral Canticela. Va néixer l’any 1975 com a resultat de la il•lusió per la música d’uns matrimonis vinculats a la parròquia de la Sagrada Família, on actualment hi té la seu social. El mestre Constantí Sotelo va guiar-ne el camí durant 11 anys, amb la col•laboració dels sots-directors Montserrat Urgell i Gabriel Miralles. Des del curs 1989-1990, la coral és dirigida per la mà del mestre Gabriel Miralles. L’activitat de la coral des de sempre ha estat força moguda. Participa en activitats parroquials celebrant tradicionalment els concerts de Nadal i Fi de Curs a la cripta de la Sagrada Família, en diverses trobades de la FCEC i ha fet molts concerts arreu de Catalunya. El repertori és ric, es caracteritza per la seva diversitat d’obres i estils, que van del cant popular fins a les obres clàssiques. Destaquem entre d’altres interpretacions importants els Nocturns i les Vespres de Confessor de Mozart, la Passió segons sant Joan de Bach, Missa brevis de Haydn, Valsos amorosos de Brahms, Missa en Re major de Dvořák, Missa criolla i Natividad nuestra de Ramírez, nombroses peces del Cançoner d’Upsala, etc. La Coral ha organitzat i participat en múltiples trobades amb corals japoneses, argentines i del país. Al llarg del curs 2002-2003 ha treballat un programa d’història de la cançó catalana tot concloent en un seguit de concerts presentats arreu del territori català i francès i l’enregistrament d’un CD.

Dimecres 5 de Octubre de 2016, a les 21:00 h
Cripta de la Sagrada Família (entrada C/Sardenya)

Publicidad

Registro de Residentes Argentinos en el Exterior
TechARTivity - diseño y programacion web
LegaCity
CONSULADO ARGENTINO BARCELONA. Difundimos la web del Consulado, para facilitar la comunicacion entre los ciudadanos/as de argentina y la administracion del Estado Argentino. Esta difusion se realiza de forma TOTALMENTE INDEPENDIENTE DE LAS AUTORIDADES Y SIN OTRO OBJETIVO QUE EL DE FACILITAR LAS GESTIONES DE NUESTROS COMPATRIOTAS. Asimismo, convocamos a todas las entiaddes argentinas a incluir los enlaces con los consulados. Junta Directiva
 
Publica tu baner
Escribenos a

 

(c) 2005-2018 - Casal Argentino de Barcelona - C/ de la Muntanya 16 bis - El Clot - 08026 Barcelona - Catalunya | Móvil: 655 549 859 | Email: