Quienes Somos
As. Jurídico
Jubilaciones
Servicios
Contacto
síguenos en Facebook
Selección de
societat gastronomica
Tango
Guia
Espai Catala
Asociate
Galeria de Fotos
cultura
Carta a Mafalda
Diccionario

Contacto: (+34) 655 549 859 / 675384396

Email:

FESTA MAJOR DE LA CULTURA CATALANA
2008-06-17
Sección AGENDA DE ESPECTACULOS


Us convidem a descobrir, amb tot el seu esplendor, el geni de la cultura tradicional de Catalunya. Pels voltants de Sant Joan -en ple solstici d’estiu- baixeu fins al Moll de la Fusta i submergiu-vos en un bany de cultura tradicional catalana.

Aquest esdeveniment va més enllà de la presentació d’uns rituals, mostres, objectes o interpretacions divulgatives de la nostra cultura tradicional. Vol, també, desplegar eines de formació, de producció, de difusió i de comunicació, amb la finalitat de fer una posada en escena engrescadora davant la societat catalana actual.

En aquest sentit es proposa acollir dins l’extensa programació, les diverses expressions que mostraran les entitats associades a la festa, i que són les més visibles. Però, al mateix temps, inclou manifestacions pròpies d’altres camps, com poden ser: medicina tradicional, oficis antics, artesania, arquitectura, gastronomia i jocs, i, per últim, en mostra unes terceres de la cultura popular que també són tradició, com: ornamentació, llegendari, refranyer, rondallari, etc.

El públic assistent es veurà immers en un viatge que anirà des del passat -tot recordant aquella cançó, aquella recepta de l’àvia o aquella fotografia-, fins al futur, aprenent, en aquest cas, a crear la nova cultura popular a través dels oficis de “nova creació artística”.

En fer aquest recorregut hom podrà viure, doncs, un present engrescador i sentir-se un més al formar part d’una pinya, ballant, cantant... En definitiva, el públic se sentirà protagonista, ja que la seva participació activa serà requerida en molts moments.


www.festamajordecatalunya.
Publicidad

Registro de Residentes Argentinos en el Exterior
TechARTivity - diseño y programacion web
LegaCity
CONSULADO ARGENTINO BARCELONA. Difundimos la web del Consulado, para facilitar la comunicacion entre los ciudadanos/as de argentina y la administracion del Estado Argentino. Esta difusion se realiza de forma TOTALMENTE INDEPENDIENTE DE LAS AUTORIDADES Y SIN OTRO OBJETIVO QUE EL DE FACILITAR LAS GESTIONES DE NUESTROS COMPATRIOTAS. Asimismo, convocamos a todas las entiaddes argentinas a incluir los enlaces con los consulados. Junta Directiva
 
Publica tu baner
Escribenos a

 

(c) 2005-2018 - Casal Argentino de Barcelona - C/ de la Muntanya 16 bis - El Clot - 08026 Barcelona - Catalunya | Móvil: 655 549 859 | Email: