Quienes Somos
As. Jurídico
Jubilaciones
Servicios
Contacto
síguenos en Facebook
Selección de
societat gastronomica
Tango
Guia
Espai Catala
Asociate
Galeria de Fotos
cultura
Carta a Mafalda
Diccionario

Contacto: (+34) 655 549 859 / 675384396

Email:

"ARCHIVO ILUSTRADO DEL ODIO"
2017-03-01
Sección CULTURA Y ARTE
"ARCHIVO ILUSTRADO DEL ODIO"

La plataforma digital és una iniciativa de RUIDO Photo, en col·laboració amb SOS Racisme Catalunya, que recull casos denunciats al Servei d'Atenció i Denúncia (SAiD)
El projecte ha estat premiat amb una menció d'honor al Premi del Consell Municipal de Benestar Social als Mitjans de Comunicació, entregat ahir 28 de febrer del 2017.

Barcelona, 1 de març de 2017 _ RUIDO Photo ha publicat "Archivo Ilustrado del Odio", una web que recull fotografíes i entrevistes a persones que han denunciat agressions al Servei d'Atenció i Denúncies per a víctimes de racisme (SAiD) de l'organització SOS Racisme.

La plataforma mostra, mitjançant textos, fotos i videos, les agresions que han patit diferents persones per part de cossos de seguretat pública, privada i veïns, motivades pel seu fenotip, el seu origen o religió. Cops, insults, agressions físiques, maltractament, tortures, humiliació i abusos són algunes de les formes d'odi i discriminació racista que majoritariament resten impunes.

El servei del SAiD de SOS Racisme treballa per canviar aquesta dinàmica de la impunitat i desprotecció oferint suport social i legal gratuït i un espai segur de denúncia per a les persones o col·lectius que pateixen discriminació racista. Amb l'experiència de 25 anys de funcionament i haver atés més de 8.000 persones, des del servei denuncien un increment de la invisibilització de persones afectades per racisme, motiu pel qual creuen que l'"Archivo Ilustrado del Odio" ajudarà a mostrar l'existència i les conseqüències d'aquests atacs.

"Archivo Ilustrado del Odio ha estat premiat amb la menció d'honor a la modalitat d'Internet del Premi del Consell Municipal de Benestar Socials als Mitjans de Comunicació de l'Ajuntament de Barcelona.

Si teniu interés en publicar un article més ampli sobre el projecte o realitzar un reportatge amb les fotografies o els textos dels testimonis, poseu-vos en contacte amb:

prensa@ruidophoto.com
comunicacio@sosracisme.org

www.archivodelodio.com
Publicidad

Registro de Residentes Argentinos en el Exterior
TechARTivity - diseño y programacion web
LegaCity
CONSULADO ARGENTINO BARCELONA. Difundimos la web del Consulado, para facilitar la comunicacion entre los ciudadanos/as de argentina y la administracion del Estado Argentino. Esta difusion se realiza de forma TOTALMENTE INDEPENDIENTE DE LAS AUTORIDADES Y SIN OTRO OBJETIVO QUE EL DE FACILITAR LAS GESTIONES DE NUESTROS COMPATRIOTAS. Asimismo, convocamos a todas las entiaddes argentinas a incluir los enlaces con los consulados. Junta Directiva
 
Publica tu baner
Escribenos a

 

(c) 2005-2018 - Casal Argentino de Barcelona - C/ de la Muntanya 16 bis - El Clot - 08026 Barcelona - Catalunya | Móvil: 655 549 859 | Email: