Quienes Somos
As. Jurídico
Jubilaciones
Servicios
Contacto
síguenos en Facebook
Selección de
societat gastronomica
Tango
Guia
Espai Catala
Asociate
Galeria de Fotos
cultura
Carta a Mafalda
Diccionario

Contacto: (+34) 655 549 859 / 675384396

Email:

NATIONALIA, DIARI DIGITAL DE LES NACIONS SENSE ESTAT
2010-09-27
Sección QUERELLA ARGENTINA
NATIONALIA, DIARI DIGITAL DE LES NACIONS SENSE ESTAT

NATIONALIA, DIARI DIGITAL DE LES NACIONS SENSE ESTAT.
El nostre setmanari digital, la Veu d ArgenCat ofereix des d avui una secció especifica al diari digital Nationalia, per difondre les informacions de les nacions sense estat.


Per què Nationalia?

El diari digital Nationalia neix al CIEMEN. Neix en un camp abonat, com el fruit madur dunes llavors plantades ja fa més de trenta anys, quan va ser creat el CIEMEN mateix. Efectivament, un dels objectius fundacionals daquesta entitat era obrir espais en el camp de la informació dedicats als pobles i nacions discriminats o amenaçats en la seva identitat i existència com a tals. Aleshores, com ara, els promotors del CIEMEN, sabent que la ignorància genera por, refús i reaccions violentes en aquells que en són víctimes, opinaven que la informació rigorosa sobre aquests pobles i nacions era una garantia per a poder superar la ignorància que predomina en la societat sobre la seva realitat.

Aquesta informació rigorosa és encara una assignatura pendent. La condició imprescindible per a reconèixer i respectar els drets individuals i col•lectius i, en definitiva, impulsar una dinàmica de pau i convivència democràtica, és que el coneixement dels pobles i nacions sigui fidel amb allò que realment són i que els seus membres volen que siguin.

Dintre daquesta línia, el CIEMEN ja té mitjans per a informar, com, per exemple, la seva revista impresa Europa de les Nacions. La novetat és que, amb Nationalia, el CIEMEN entra al món de les noves tecnologies, imprescindibles avui per comunicar-se, per intercanviar, i per avançar en el coneixement i reconeixement dels pobles i les nacions.

Cal precisar que Nationalia posa latenció preferent en la nova Europa que sestà construint, on tants pobles i nacions es troben en situació minoritzada, malgrat que també ells en són part integrant i activa. Tanmateix, la visió de Nationalia no sacaba en làmbit europeu. Ben al contrari, també té en compte allò que afecta els pobles i nacions del món sencer.

Nationalia, en fi, es proposa cobrir les llacunes informatives que, al nostre parer, encara hi ha en lactualitat. Amb aquest objectiu, el diari és obert a la col•laboració amb altres mitjans especialitzats en temàtiques anàlogues.

Aureli Argemí
President del CIEMEN

Més informació a www.ciemen.cat. Contacte: comunicacio[a]ciemen.cat

PER ENLLAÇAR AMB NATIONALIA, CLIC AQUI
Publicidad

L'Ateneu del Clot
Registro de Residentes Argentinos en el Exterior
TechARTivity - diseño y programacion web
LegaCity
CONSULADO ARGENTINO BARCELONA. Difundimos la web del Consulado, para facilitar la comunicacion entre los ciudadanos/as de argentina y la administracion del Estado Argentino. Esta difusion se realiza de forma TOTALMENTE INDEPENDIENTE DE LAS AUTORIDADES Y SIN OTRO OBJETIVO QUE EL DE FACILITAR LAS GESTIONES DE NUESTROS COMPATRIOTAS. Asimismo, convocamos a todas las entiaddes argentinas a incluir los enlaces con los consulados. Junta Directiva
 
Publica tu baner
Escribenos a

 

(c) 2005-2018 - Casal Argentino de Barcelona - C/ de la Muntanya 16 bis - El Clot - 08026 Barcelona - Catalunya | Móvil: 655 549 859 | Email: