Quienes Somos
As. Jurídico
Jubilaciones
Servicios
Contacto
síguenos en Facebook
Selección de
societat gastronomica
Tango
Guia
Espai Catala
Asociate
Galeria de Fotos
cultura
Carta a Mafalda
Diccionario

Contacto: (+34) 655 549 859 / 675384396

Email:

ELS DINERS DELS ARGENTINS EN MANS ARGENTINES
2006-10-26
Sección SERVICIOS DEL CASAL

ELS DINERS DELS ARGENTINS EN MANS ARGENTINES
GARLIC AND WATER

Els mitjans de comunicació, els polítics i els analistes d’Espanya s’han llençat a acusar al Govern de la República Argentina d’haver enfonsat encara mes les borses espanyoles. La causa seria l’anunci de la Sra. Presidenta que ha començat la RECUPERACIÓ del sistema de pensions argentí, que va ser privatitzat per el govern corrupte de Carlos Menem en la dècada dels noranta. El tràmit governamental i parlamentari d’aquesta mesura tan sols ha començat, i la histèria s’ha escampat, amb interpretacions ridícules, que anunciaven una nova crisi com la del corralito.
Davant de reaccions tan poc serioses i forassenyades s’ha d’oferir una mica de raonament i es el que intentaré:

SOBIRANIA: Aquesta acció es una mesura lícita i pròpia d’un estat sobirà, d’un govern que exerceix el Dret a Decidir i en aquest cas, a decidir sobre una qüestió tan transcendent com ho son els diners de les pensions de tota una societat.
RECUPERACIÓ: L’administració publica de l’Argentina esta recuperant allò que durant mes d’un segle ha estat sota la gestió de l’estat ( per cert, l’Argentina va ser el 6é país del mon en crear un fons públic de pensions, quan al Regne d’Espanya, es malmoria de les almoines) no es pas una nacionalització d’un negoci muntat amb capital privat. Significa tirar en darrera un espoli resultant de la conxorxa de polítics corruptes i empresaris mes corruptes i lladres.

DEMOCRÀCIA: El govern de la Sra. Fernández es democràtic, es basa en la legalitat institucional, aquesta mesura econòmica s’està gestionant seguint els passos parlamentaris establerts per les lleis de la República.

CORRUPCIÓ PASSADA: Els negocis de les multinacionals amb els diners de les pensions es van muntar en base a contractes signats per un govern dels mes corruptes de la nostra historia (que no es poca cosa), per tant, la legitimitat de tot allò dels fons de pensions privatitzats es pot posar en dubtes amb fonaments inqüestionables.

INEPTITUD: Els esdeveniments crítics de l'economia mundial, en un procés que tan sols comença, deixa a les clares les ineptituds dels senyors que remenen les cireres dels diners, i encara reclamen que els pensionistes argentins confiïn en ells?

PÚBLIQUES O PRIVADES: Si Espanya te un sistema de fons de pensions publiques (que per cert el salvem els immigrants) perquè hauria de tenir-ho privat l’Argentina?

LIBERALISME O ESTATISME: Ara es queixen de que l’estat argentí vulgui practicar una política estatista respecte dels fons de pensions, quan els estats imperialistes estan regalant la major quantitat de riqueses de la historia als jugadors irresponsables de les ruletes financeres? Quan l’estatisme el practica un estat com l’Argentina, es munten escàndols, però si ho fa el Sr. Bush o Mr. Sarkozy, ens estan salvant de la ruïna.

EMPRESES, PÈRDUES I BENEFICIS: les empreses son organitzacions jurídiques que tan sols tenen un objectiu: guanyar diners. I per això s’arrisquen a perdre o guanyar. Doncs ja han guanyat massa i ara els toca perdre. Ho dic en anglès així sonarà mes fi: 'garlic and water'. Si van anar a l’Argentina va ser per interès i beneficis, oi? No son oenegés ni germanes de la caritat, oi? Doncs, això, ara toca fotre el camp.

TIMBEROS: la imatge clàssica de l’hereu tarambaina que s'hi jugava l’herència de la família a la timba i les disbauxes, es un model empresarial i funciona així: jo munto una empresa, li agafo els diners als jubilats, amb promeses de beneficis espectaculars i amb aquesta pasta em dedico a jugar en la timba financera. I si perdo? Ahhhhh, ja collarem algun polític per que siguin els pensionistes els que assumeixen el desastre. I aquesta timba esta fent fallida a tot arreu, per tant, independentment de la opinió que puguem tenir del govern de la Sra. Fernández, la mesura es lícita, legítima i assenyada.

CORRUPCIÓ FUTURA: a ningú se li escaparà que l’administració i els dirigents argentins son una mica descuidats en quant al cel moralista, tots sabem que la corrupció campa per tota la República. Per tant, un negoci tan sucós com el de les pensions en mans de funcionaris corruptes no pre anuncia res de bo. Sí, es així, però SON CORRUPTES NOSTRES. I entre corruptes argentins i timberos espanyols, prefereixo els nostres funcionaris, que ja trobarem la forma de collar-los. JA HO HEM FET AMB ELS GENOCIDES, ja trobarem la forma d’aturar-les els peus.

LLEIALTAT: ara vindrà una campanya per carregar de culpes a l’Argentina per les pèrdues dels empresaris ludòpates i poca vergonyes. Doncs jo ho tinc claríssim: jo defensaré a l’Argentina aquí a Espanya. I dono suport al meu govern, al de la Sra. Fernández, donat que es la representació legitima de la nació.
Jo i tres cent mil argentins estem al sí de l’estat Espanyol, vivim aqui i no ens han regalat res, i som conscients que el Regne d’Espanya i les seves empreses tenen interessos contraris als de la nostra nació, la República Argentina, per tant ho re afirmo, des d’aquí intentaré reivindicar el Dret del govern legítim de la Sra. Fernández a recuperar els diners dels argentins.

Fora les multinacionals dels fons de pensions argentins i que es preparin, perquè si s’aplica la llei, molts acabaran a la garjola. Visca el Poble argenti!!!!!!

Publicidad

Registro de Residentes Argentinos en el Exterior
TechARTivity - diseño y programacion web
LegaCity
CONSULADO ARGENTINO BARCELONA. Difundimos la web del Consulado, para facilitar la comunicacion entre los ciudadanos/as de argentina y la administracion del Estado Argentino. Esta difusion se realiza de forma TOTALMENTE INDEPENDIENTE DE LAS AUTORIDADES Y SIN OTRO OBJETIVO QUE EL DE FACILITAR LAS GESTIONES DE NUESTROS COMPATRIOTAS. Asimismo, convocamos a todas las entiaddes argentinas a incluir los enlaces con los consulados. Junta Directiva
 
Publica tu baner
Escribenos a

 

(c) 2005-2018 - Casal Argentino de Barcelona - C/ de la Muntanya 16 bis - El Clot - 08026 Barcelona - Catalunya | Móvil: 655 549 859 | Email: